Jump to content
Ariel eshel

fully view-night enviroment

Recommended Posts

Ariel eshel

hello

so its a long time that im using night enviroment for israel

and its geat addon

today i boufgt toga evntx and evnshade

and now i see somthing stragne :

my simulator is not loading night enviroment about all the map; just about part of the map

you know the sentence 1 pic worth 1000 words...

http://prntscr.com/hhvlmv

 

so ;do you have some advice for me how to fix that?

 

Edited by Ariel eshel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris Bell

Hi Ariel, welcome t our forums :)
unfortunately i don't have a direct advice for this case; nor we've seen this before,

it is clearly altering the photoreal night layer opacity there, im just not familiar with its controls or what exactly it does!

have you tried the developer's website?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ariel eshel
33 minutes ago, Chris Bell said:

Hi Ariel, welcome t our forums :)
unfortunately i don't have a direct advice for this case; nor we've seen this before,

it is clearly altering the photoreal night layer opacity there, im just not familiar with its controls or what exactly it does!

have you tried the developer's website?

Do you mean to the website of toga projects? Yes i tried , i even sent them mail and im waiting for answer but i dont think that they know to solve it. In addition i spoke with my friends that have too noght enviroments and toga evntex and they dont have any problem .can you try ro help me with team viewer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jjaycee1

Ariel, where is your NE Israel placed in your scenery library? Take a pic of your scenery library. Remember you can just drag your pic to the section below your post as I am showing in the pic below. no need to use a 3rd party pic host. I am assuming you have full forum rights?

InkedCapture_LI.thumb.jpg.526247139a49d08b406502f4f146dc95.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ariel eshel
54 minutes ago, jjaycee1 said:

Ariel, where is your NE Israel placed in your scenery library? Take a pic of your scenery library. Remember you can just drag your pic to the section below your post as I am showing in the pic below. no need to use a 3rd party pic host. I am assuming you have full forum rights?

InkedCapture_LI.thumb.jpg.526247139a49d08b406502f4f146dc95.jpg

image.thumb.png.e2521ab49fece6d717405e0aceef8c32.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris Bell

Ariel you have NE v1.0 there, it is very very old to say the least, and please for the love of GOD move up to v4 please!

 

this is how NE v1.8+ looks like, there are no more multiple folders, all regions are configured via NEXM GUI now,

 

NEXM 1.8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
jjaycee1

Also in the meantime put your NE Israel files at the top of the scenery library and see if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saldo

EnvShade changes your shader files. Unfortunately it only has 2 fixed presets.

That might be causing the issue.

 

Take a look at PTA. Also a Shader mod program and beside multiple presets to choose from you can also change settings according to your personal taste.

 

That is what I use and NE / BM never looked so good.

 

regards, Gerard

 

NE%20Adam.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ariel eshel
On 24.12.2017 at 9:22 PM, Saldo said:

EnvShade changes your shader files. Unfortunately it only has 2 fixed presets.

That might be causing the issue.

 

Take a look at PTA. Also a Shader mod program and beside multiple presets to choose from you can also change settings according to your personal taste.

 

That is what I use and NE / BM never looked so good.

 

regards, Gerard

 

NE%20Adam.jpg

hello

i fixed the problem by reinstalling evntx and evnshade but the problem is backed

also; i installed pta and its not helped me

from what is saw its not the problem of NE

its a general probolem of my simulator

its loading the close ground textures

and what i have to do is to increase the radios

do you know how to do that ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris Bell

Thank you for updating on your current findings Ariel :x

radius for which element?
the topic below will point you in the direction for increasing autogen objects radius,

 

if you're referring to Photoreal it a different LOD setting,
its controlled by the first slider in v4 General tab,

slider.jpg

 

to push beyond the max default settings you will need to set any one of the above manually in Prepar3D.cfg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×