Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
bobr

Product specific forums?

Question

bobr

Hey Chris,

I'm unable to get into the product specific forums for customers. They seem to have vanished. Any way to gain access to those areas once again?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Chris Bell

what do you mean vanished?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr
verb (used without object)

to disappear from sight, especially quickly; become invisible: The frost vanished when the sun came out.

 

source: dictionary.com

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chris Bell

nothing vanished, if you are having an issue it must be something on your end!
please post a visual so we can get an idea on what you see over there atm,

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr

Sure thing. Attaching a screenshot of what I see from the home page of the forums.

 

 

forums.png

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chris Bell

Thank you Robert,
we seen this randomly happens before,
our online services director been notified,

this will be sorted out shortly,

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr

Still looking the same, Chris. Do I need to renew support in order to gain access to those forums?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chris Bell

i don't believe so Robert, 
i was told by our online services director that it is your expired subscription that's currently limiting access to product support forums,
i cant recall the exact logic we programmed it is being investigated! i believe forums access should have retained once support expires,

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr

Okay. I don't have any pressing issues with BM or anything; just more wanting to do some tweaking and research. I'll check back later.

 

Thank you.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr

Chris,

 

I have some saved links from the installation of BM, which are located in the support forums (why you don't just include that info in the manual is anyone's best guess :D). Trying to open them gives me this error (attached image). Maybe this can help solve the issue I'm having.

Annotation 2020-02-21 215538.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chris Bell

this is indicating you have no permission to access the area which you should, 
the link you are referring to could have been posted after our manual was initially published,
we dont usually place link in manual since these can become obsolete, move, or get deleted,
 

until we sort this issue out if you need assist with any technical issue feel free to PM me :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bobr

The link I had saved was from September 25, 2019.

 

I'm just playing around with some new settings in BMM, installing the updated extended package, etc. Like I said, no issues (yet!) But if I do run into something I'll definitely PM you. Thanks, Chris.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chris Bell

you might want to hold back a week or two with deep tinkering :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×